Os Pimpíns, co noso gorro e listos para cociñar. Precisamos, un prato, cores moitas cores, e unha gran dose de creatividade.
Os chefs temos que ir engadindo ao prato diferentes ingredientes, para iso, hai que escoitar o que di a Chef. Hai que facelo rápido, pois cada receita ten moitos ingredientes e teño que ir variando de cor.
(As receitas estamos a facelas en castelán, por iso, o vídeo é bilingüe, jajaja!)
Ao rematar a receita, cada Chef dálle o seu toque de sabor, como máis lle guste. Logo toca "emplatar" nunha cartolina, poñer a mesa (recortar tenedor, ou coitelo, ou culler, vaso a elixir, ...) e como non escribir o título da RECEITA, para que o cliente saiba o que vai comer.
Ás veces, temos que meter o prato no forno-archivador para que se coza ben cocidiño ou na nevera-archivador, por se ten que enfriarse!
Os chefs temos que ir engadindo ao prato diferentes ingredientes, para iso, hai que escoitar o que di a Chef. Hai que facelo rápido, pois cada receita ten moitos ingredientes e teño que ir variando de cor.
(As receitas estamos a facelas en castelán, por iso, o vídeo é bilingüe, jajaja!)
Ao rematar a receita, cada Chef dálle o seu toque de sabor, como máis lle guste. Logo toca "emplatar" nunha cartolina, poñer a mesa (recortar tenedor, ou coitelo, ou culler, vaso a elixir, ...) e como non escribir o título da RECEITA, para que o cliente saiba o que vai comer.
Ás veces, temos que meter o prato no forno-archivador para que se coza ben cocidiño ou na nevera-archivador, por se ten que enfriarse!
No hay comentarios:
Publicar un comentario